OTYLDA

17.11.2021

Zavedla jsem na těchto stránkách novou rubriku s názvem OTYLDA, najdete ji v menu v rámci MATYLDA, hned po rozkliknutí šipky. Týká se skupiny žen, které se scházejí s cílem zhubnout, ozdravět své tělo i duši, podpořit se vzájemně ve svém snažení, inspirovat se, vzdělat se.

Dnešní příspěvek je tak trochu zvláštní. První mě oslovila kniha...ale jen na chvíli. V tuto chvíli, týden po víkendovém workshopu Mapy života, na mě z této knihy najednou vykoukne báseň na str.126, která je z našeho víkendu jak vystřižená...chci se o ni s vámi podělit.

Kradu si tento název pro svůj článek z názvu webu jedné mojí známé. Spojilo nás právě toto téma: "péče o svoje prsa, o zdraví". A tak jsme si povídaly...a tak mi přišlo škoda se nepodělit. Se souhlasem, samozřejmě :-). Štěpánka je inspirativní...posuďte sami ;-) (odkaz v obrázku)

Já vím, hodně z nás musí ráno pracovat.
Ale co když se pletu...třeba vám zrovna "sedne" začít svůj den pohybem, pojďme se sejít ke společnému zážitku hned ráno a mít stále dost času na všechno ostatní ;-)
Připravila jsem "mini-skupinku" pro max.4 osoby. Cvičení je více individuální a zdravotně zaměřené.

Nedávno jsme s kamarádem diskutovali o tvorbě webu, o referencích..."proč je na webu nemáš?", zeptal se mě najednou. "Jsou jasné, člověk si z nich udělá představu, nasměrují, motivují....to by mohlo být fajn, ne?"